Χορηγοί 

cardio training

cardio training

more

cardio training

cardio training

more

Συνεργάτες 

Maecenas consequat ex id lobortis venenatis. Mauris id erat enim. Morbi dolor dolor, auctor tincidunt lorem ut, venenatis dapibus miq.

2160704670
argyroupoli@therapylab.gr

Το TherapyLab Αργυρούπολης είναι συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ και δέχεται ασθενείς με σύμβαση από οποιαδήποτε ιδιωτική ασφάλεια. Σε ένα σύγχρονο περιβάλλον προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες Φυσικοθεραπείας και Θεραπευτικής Άσκησης στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Αργυρούπολης-Ελληνικού και στις γύρω περιοχές.

Εξειδικευμένοι και έμπειροι φυσικοθεραπευτές στην αποκατάσταση μυοσκελετικών παθήσεων, ορθοπεδικών κακώσεων και αθλητικών τραυματισμών είναι εδώ για να συζητήσετε για πρόληψη, θεραπεία αλλά και για τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής σας.
Γιατί αξίζετε μια καλύτερη ζωή, μια ζωή χωρίς πόνο!

Στα Εργαστήρια Φυσικοθεραπείας TherapyLab με τη χρήση φυσικών μέσων και μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας όπως Ηλεκτροθεραπεία, Υπέρηχος, Laser, TECAR κ.λπ. στοχεύουμε:

  • Στην άμεση ανακούφιση από τον οξύ ή χρόνιο πόνο και στη θεραπευτική αποκατάσταση του πάσχοντος μέρους.
  • Στη βελτίωση της καθημερινότητας και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής του ασθενή και της οικογένειάς του.
  • Στην κοινωνική και επαγγελματική επανένταξη του πάσχοντος.
  • Στην πρόληψη μυοσκελετικών παθήσεων και επανατραυματισμών.
2114092134
info@ugeia-diatrofi.gr

H Δρ. Αλεξάνδρα Γεωργίου είναι Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, με Μεταπτυχιακό και Διδακτορικό δίπλωμα στην Κλινική Διατροφή (διατροφική διαχείριση και αντιμετώπιση κλινικών περιστατικών). Από το 2015 έως και σήμερα παρέχει διαιτολογικές υπηρεσίες στο ιδιωτικό της γραφείο στον Άλιμο.

 

Στο διαιτολογικό γραφείο προσφέρονται εξατομικευμένες συμβουλές και συστάσεις για  τα θέματα διατροφής που σας ενδιαφέρουν (ισορροπημένη διατροφή, ρύθμιση βάρους, αθλητική διατροφή, διατροφή σε κλινικές καταστάσεις, διατροφή σε παιδική και εφηβική ηλικία, σε εγκυμοσύνη κλπ) και διαμορφώνονται προγράμματα διατροφής με σεβασμό στις ανάγκες, τις προσωπικές σας προτιμήσεις αλλά και την καθημερινότητά σας. Σκοπός είναι η μόνιμη και όχι προσωρινή διαμόρφωση του τρόπου διατροφής σας, που θα έχει ως αποτέλεσμα τη σταθερή ρύθμιση του βάρους και της σύστασης σώματος και την επίτευξη ενός υγιούς οργανισμού καθώς και την κάλυψη των καθημερινών διατροφικών σας απαιτήσεων.

 

Το διαιτολογικό γραφείο είναι πλήρως εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, ώστε η διατροφική υποστήριξη να είναι απολύτως εξατομικευμένη για εσάς, όπως λιπομετρητή σύγχρονης τεχνολογίας και μετρητή μεταβολισμού, ενώ εφαρμόζεται και η μέθοδος της ανάλυσης DNA για την ακριβή αναγνώριση του διατροφικού αλλά και αθλητικού προφίλ των πελατών.